Извини што се вмешувам да одговарам јас ама тука имаш ваков. https://www.sportreality.mk/oprema/43048-nike-elemental
Па дека со @cresa-jagoda за таква пригода предложивме идеи. Не знам кој е грешка ама ајде секако може да се искористат и во двете ситуации.
Е не знам, тој побара совет за поклон за годишнина и мислев за него, штом не потенцира дека е за друг. А ме мрзи на секој член историјата да му ја читам пред да одговорам.
Леле ме оженивте. Убаво си знае @cresa-jagoda за каква пригода е. Ама сега вака кога ќе прочитам, на прва стварно изгледа збунувачки. Фала ви за предлозите. И мене ми дојде на ум уплаќање некаде, но не знам дали ќе се погодат со слободно време. Ќе треба да прашам. Имате во меѓувреме и некоја идеја за поклон?
Ако не се погодат за викенд некаде да им уплатиш можеш: *еднодневно јавање тука низ ск (матка мислам беше) * вечера на некој руфтоп. *ручек на некое место како Гиновци. *карти за 7Д (иако кратко трае предобро е). за ручек вечера резервираш и оставаш твои инфо, кажуваш дека е подарок и ти ќе платиш. У случај да не ти е романтичен момент да им дадеш кеш на рака
Дечки, каде има во Скопје да се купат оние што се како зрна ориз малечки, и ги ставаш во вода, па раснат во лигави и гумени топчиња.. Во Џамбо побарав, ама не најдов.