Сигурно ли е резервирањето на booking? Во смисла стварно да ми стои местото кога ќе отидам што сум го резервирала
Одбегнувајте такви средства. За смирување и за срце пијте нешто на природна база, на пр. неколку капки Valerijana на лажиче шеќер а ги има и како капсули во ZEGIN. Пијте витамин Б6 добар е за живците (првин прочитајте го упатството). Исто така е битно да го најдете коренот на вашиот стрес и да се обидете да го отстраните. Пиењето лексилиуми не го отстранува проблемот туку привремено симптомите ги тура под тепих. Подоцна тоа може да има разновидни несакани последици. Ако имате мака и потешкотии со справување со животните проблеми побарајте помош во форма на разговор со психотерапевт. Може да ви помогне многу.
Обиди се да стапиш во директен контакт со престојувалиштето каде одиш а со цел да ти потврдат дали е сигурна резервацијата. Воглавно велат дека нема проблем. Меѓутоа се случува понекогаш на пр. booking сајтот да има на понуда некој хотел а вработените во хотелот поим да немаат дека сте направиле резервација. (од коментарите за еден хотел во Софија, инаку прилично добар за тие пари).
Јас сум резервирала неколку пати и не сум имала проблем никогаш Пробај да ги контактираш и лично, чисто да споредиш цени, може да имаат поефтина понуда директно.
Би благодарам, конкретно се работи за хотелот Филип, бројот што им е ставен не бил нивен туку на хотелот Белведере.. И сега не можам да стапам во контакт со хотелов Филип..
@Michaelalala и ова е исто точно, искуство со хотел во Прага, на букинг. Кога се јавив хотелот даде цена од 35-38 евра не ме држи за збор, а преку букинг беше 50-55 отприлика. Гуглај го името на хотелот дали ќе ти излезе нивен вебсајт, па на сајтот најди го контактот ако има телефон (некои хотелски сајтови самите преупатуваат на букинг) јави се и прашај.
Јас имам досега само Бугарија и Грција резервирано и секогаш биле исти цените, дури во Банско еден хотел ми даде повисока цена од букинг ама треба да се провери секогаш пред да се резервира
Пак јас.. Да прашам уште ова, документи заверени на нотар како сведителства, државјанство, колку време трае заверката некој вика 6м некој 1 год дали знае некој сигурно или да прашам нотар? Ми треба точна инфо
Јас колку што знам трајна е заверката, нема рок на траење. И глупаво е да има. Не знам зошто некој ти викал 6 месеци или 1 година.
Фрли ги во ѓубре и купи си Персен форте, на природна база се. Во меѓувреме побарај некој психолог да ти помогне да се справиш со стресот.
Предлог за “брз” поклон за дипломска? Соопштено ми беше од денес за утре и искрено немав време нешто особено да разгледам/купам.
девојки, доколку некој има информација за обуки за ставање на филери каде има ве молам да ми пише порака фала ви