Прашање бр. 1 После колку време можам да јадам откако ќе ми стават лек на забот, ќе ја штедам таа страна? Спојлер Не ми замерувајте, многу сум гладна. Прашање бр. 2 Ќе сака некој што има летано со WizzAir да ме исконтактира по ЛП?
Сакам да ве прашам, кога нешто сакам да нацртам на лицево или да избојам некоја фигура исто на лицево сто да користам, како се викаат боите...Не ми викајте сенски зошто тие воошто не држат???
прашав и во категоријата каде треба ама тешко дека за брзо некој ке ми помогне bei einer sauberungsaktion sammelten naturfreunde namlich einege hundert kilogramm mull: sauerstoff-flaschen, gas - behalter, ieere beterien ке ве замолам за превод на реченицата
Дали малолетно лице може да помине граница само (без родител) и ако може, кои документи се потребни? (освен пасош) Страните кои ми се во bookmarks ги бришам, но откога ќе го исклучам компјутерот ги има пак, не се избришани. Пробав секако, и со remove и со delete, па и во папки ги преместував па цела папка ја бришев ама никако не се бришат, а ме нервираат веќе. Има некој начин да ги избришам или вака ќе си останат?
Малку поодамна беше кога јас патував сама како малолетна и тогаш бараа изјава кај нотар од родителите (или од еден родител доколку другиот патува заедно со детето) дека дава/ат дозвола за излез надвор од земјата. Како е сега т.е. дали важи истото не знам.
Бараат само потврда од родител дека смее да ја напушти државата, само ако детето има 14 или под 14 години. За поголеми треба само пасош
Да ве прашам дали е добар составот зa глобалното затоплување? Спојлер There are many forms of pollution that affect the environment, the health of living things, and the quality of life. Most types of pollution are emitted from a source. Usually, this is a man-made source. The final destination of pollution is inevitably the water supply, soil, and air. The most common type of pollution is air pollution. Cars, buses, and planes emit chemicals into the atmosphere that damage the ozone layer. Factories and manufacturing plants also emit chemicals into the air that are harmful. Other sources of air pollution include forest fires, building demolition, and solvent evaporation. We can solve that problem. We can use buses or the metro. Од неколку состави вадев реченици, па затоа
Зошто неможам да оставам коментар на една објава на фејсбук? Кај мене само тоа е или и кај некој друг? Еве што ми пишува Немате дозвола Немаш доволно дозволи за да го направиш тоа.
Случајно ми излезе на фб од страна страницава, па отворив и видов, каква храна е оваа, органска, гледам има и за спортисти и за слабеење. Некој користел од производиве на СПИРУЛИНА? Ако да, нека сподели искуство. http://www.mojaspirulina.mk/
Болдираните се мои замисли како би било подобро. Инаку, 95% од текстот е убаво склопен, textbook example за ваков состав. Да не е тргната објавата од ѕидот кајшто сакаш да оставиш коментар, обично тогаш се јавува таа порака.
[/quote]Да не е тргната објавата од ѕидот кајшто сакаш да оставиш коментар, обично тогаш се јавува таа порака. [/quote] Не, не е тргната, гледам оставаат лајкови