нова здравстевна книшка девојки, дали некоја од вас можеби е информирана..што треба да се направи за нова здравстена книшка,,какокартичка што е...треба ли некои документиу да се поднесат во фондот за здравство?или вие што веќе сте сменале книшка,објаснете ја процедурата
нова здравстевна книшка Да не си задоцнила малку повеќе, документи уште лани поднесувавме за новиот систем со електронски картички, нај убаво да се обратиш во Фондот за здравствено осигурување, каде што земаме плави картони, и таму да ти објаснат што треба да направиш. А уште немаме добиено електронски здравствени картички и уште не се во употреба. Информирај се ТУКА
Може ли некој да ми напише кои канали ги има Телекабел на аналогна телевизија.Многу ме интересира Хрт,дали го има на аналогната. Во дирекција не знаеја да ни кажат.
Ги нема ХРТ 1 И 2 еве ти листа на програми за Скопје TennisBabe испиј кетонал форте ќе ти помине а и подолго делуваат тие.
И јас си ја заборавив сеа неможам да влезам. Пробај со прашањето што си го поставила и одговор, јас па и тоа сум го заборавила
Отвори го линков.. https://account.live.com/ResetPassword. ... 00&lc=1033 После кликни на I forgot my password - Reset your password И натака ќе видиш...
Иди на I can't access my account па I forgot my password и следи ги чекорите понатака. Ова е за мејл на Yahoo. За друг мејл сигурно е нешто слично, побарај..
ми стигнал меил од канада да нарачам некоја си фармацевтска дрога, останав ваква коа прочитав. Е сеа ме интересира дали постои начин да го пријавам меилот? не се разбирам баш од овие работи
Има некој акаунт на chicisimo? ако имате дај објаснете ми како се логиравте, 100 пати пробав и не сака.
Од колку саат отвара Пренди? Сакам да идам, ама да не се улетам саат порано или покасно па да дремам.. а несакам да затекнам гужва во автобусине поради ракоментарите нели се враќаат денеска па на плоштад ќе одат сите...