Здраво, некоја членка да не знае кои се документи се потребни за ученичка стипендија? Барав на гугл ми излегува но не се отвара
Често одам во Врање ама само до местото каде што имам потреба и до Лидл. До Лидл има некоја продавница, ама каде има бутици таму ама да се на едно место да не лутам, за деца и возрасни?
Веднаш кај што е лидл има неколку продавнички и за облека Пепко има избор и за деца и за возрасни има неколку и за обувки и за спортска опрема има и јуск и њујоркер.
Дечки итно ми е прашањево. Каде точно е Бата прес? На локација го дава кај базаро ама нема ништо овде.
Najdobro e da im se javish po tel, zoshto tamu se negde kancelariite, mene mi nosele knigi nekoj kje se simne kje mi dade
Божееее каква издавачка куќа се тогаш? Прашав во една од трафиките истото ми го кажаа. Ќе си одам на саемот и ќе разгледам како човек. Немам намера на улица да разменувам книги
Јас лично не но колешка ги користеше. Изгуби едно 4000 - 5000 денари на месечно ниво, кг-ич. Пиеше и капсули и чај во комбинација демек за поголем ефект. Се тешеше ги начекала на попуст во ДМ. За тие пари имаш да си изнакупиш здрава храна и да јадеш господ да те заборави и да бидеш сита и да изгубиш кг. Едит: е да, пред неколку месеци дојдоа двајца пациенти маж и жена и ги изнафалија diox чаевите. Наводно ослабеле по 10, 12 кг за три- четири месеци. Инаку странци беа, од Турција мислам. Пред некој ден ми излезе баш дека и кај нас го донеле чајов. Околу 2000 е. Не знам за него. Како и да е си стојам на горекажаното.
Ке те цитирам повторно затоаа што можеби некому ќе биде корисно. Значи фалааа ти девојче, ми го спаси денов да не лутам од една авто школа до друга. Сосема си во право, документите од првата авто-школа се доставени во автоиспитен центар и си стојат таму додека не се положи. Менувал автошкола или не, или полагал сто пати теорија докумените се кај нив. Значи да си ги послушав како што ми рекоа од вторава автошкола ќе се измалтретирав безпотребно. Ти благодарам уште еднаш.
Паричник, сет од ланче и обетки (бижутерија секако), марама, некоја интересна чаша, шминки разни, книга итн.