Знае некој бутик како Мана фешн,во Скопје,што е ефтина облеката,и може да се порачува за другите градови(слики да може да се видат на фб). Немора да е во Скопје,каде и да е само да е во Македонија.
Срамота е што не сум информирана ако ми се случува во моето маало. Нешто како да прочитав дека Нокаут ќе свират или сонувам, ама се случува некој настан во Зебра и се слуша музика, а јас појма немам за што се работи? Знам дека ќе се повеќе музичари, ама не знам за што се работи, ај кажете ми ако знаете што се случува, па можда ќе подслезам да видам.
Јас знам дека Нокаут ќе имаат концерт и влезниците се пуштени во продажба,а настанот ви Зебра е нешто сосем друго со други пеачи колку што сум информирана јас.
Од тераса гледам имаат надвор наместено бина, а кој ќе пее и по кој повод е направен настанов тоа прашувам зошто појма немам.
Дали некој знае дали сниманите програми од макс тв може да се префрлат на usb некако? или дали постои некој друг начин за да можам да ги префрлам на компјутер? anyone ???
незнаев каде да го поставам прашањево па решив тука во Општи прашања На која интернет страна можам да најдам нотни записи за МАКЕДОНСКИ ЗАБАВНИ ПЕСНИ
Да прашам ако некој купувал преку колектива.мк, може да ги контактирам? Тие имаат оставено контакт, и дали е можно и во Недела (утре). Е сега недоумица ми е фактот што патувањево е изгледа од Туристичка агенција Колектива, па затоа... помош? И дали кога се знае уште колку точно ваучери имаа, дали конкретно го надевуваат бројот. Бидејќи моментално на понудава што сум заинтересирана пишува дека има уште но на некои има на пр. има уште 5!
Сакам да ве прашам дали некој знае каде можам да најдам некој клуб за стрелање со пиштол?!И дали има некои процедури за зачленување или нешто сл?! Фала однапред
Слушнав нешто дека се донело закон за во војска(дека е задолжително). Ќе праќаат покани на тие што треба да одат, незнам како оди од колку до колку години 20-27 или слично, не е битно тоа. Ако знае некоја да ми каже дали е точно тоа?