Работи сега за сега. Ама, кај и да е ќе ме заебе. Нон-стоп се ажурира, кочи, не ми стигаат пораките... заебана работа инстаграмов.
@Snowflake99 мило ми е што ти помогна тоа. Секој 3 ден и кај мене е истото, се нешто не работи, постојано ја деинсталирам, инсталирам апликацијата. Се прашувам кога ќе ја средат да работи како што треба.
Здраво, отприлика колку се движат провизиите за уплаќање уплатници во пошта, Тутунска, Стопанска банка итн.?
Секаде се покачени провизиите од порано, во просек 50-60ден се, а за поголеми суми може и повеќе. Најдобро ти е да си платиш таму кај што имаш трансакциска зашто некои банки замараат дека не може да плаќаш ако не си во нивната банка.
Убави се двете, кои и да ги земеш нема да згрешиш. Со оглед на тоа што залади, поубави ми се првиот модел, поприкладни за времево се, а и некако се класични и елегантни.
Најмалку 1 недела, мене цел јануари ме маткаа, затоа зависи како ќе ти се посреќи, може и повеќе од 1 недела.
Онлајн веќе го порачав за изработка и платив ама не знам кога да одам да си го земам. Една недела минимум значи...