Си читал стари весници задолжителен воен рок одамна не постои кај нас. Ако ти прпа не се плаши те излажале.
Во недела мислам неможеш да ги добиеш на телефон, ама пиши им меил сигурнао ќе ти одговорат. А за да не ти помине понудата, кликни таму купи и избери плаќање вирманско со уплатница. На тој начин добиваш барем 2 дена (заборавив колку дена имаше фора), а резервацијата ти е валидна. Ако по јавувањето во понеделник, не ти штима, тоа за тоа, не плаќаш и чао
Сервисни телефони: 0890 88888 Телефон за дефекти 0890 12345 Телефон за информации, советување и услуги +389 (0)2 3205 000 Поврзување со други оддели во ЕВН Македонија +389 (0)2 3205 000 20660 Факс
Да не знае некоj каде да наjдам англиски весник без боja? Не мислам на оние списаниja туку баш како од филмовите? Фала
Информиран ли е некој повеќе во врска со курсот за јавно говорење на ФДУ ? Се плаќа нешто? За викенди е само или и преку работна недела?
Каде можам да купам? Во Jumbo нема, а супер марио каде се наоѓа? и може да ми дадеш линк од оваа тема?
Не знам дали уште постои продавницата за списанија СВЕТ спроти custom pub во редот на агенцијата контики во центар, но ако работи мислам дека таму се наоѓаа такви весници и разни списанија од други земји.
Да не знаете каде може да се најде течен латекс? За маска ми треба да се разбереме... http://www.youtube.com/watch?v=RmXbSal_Z48 ...anyone?
Девојки како се викаше таа страната каде што можеш сам да си правиш модни комбинации?? До пред некое време секаде ја сретнував, а сега ми ја нема никаде ?
Луѓе што се носи за на мекици? Мислам кога ќе се роди дете се оди на мекици нели,и што се носи? детето уште не е дома..ИТНОО!!!
Како да направам природен букет да не се исуши и расипе целосно. Нешто слушнав дека со спреј/лак за коса треба да се попрска, дали?
Не е лак за коса. Специјален спреј е тоа,ги прскаат букетите во цвеќари со него. А каде се купува незнам.
Општа форма на глагот екогаш се дава во трето лице еднина. Само кај тебе тоа воопшто и не е општа форма (раскажува е). Ова кај тебе е минато определено свршено време (нека ме поправи некој ако грешам), а кај него се исти формите и за второ и за трето лице еднина. Така да, само од глаголот не можеш да одредиш точно во кое лице е, ако ти е даден во некоја реченица, тогаш можеш. Ама можеш и со лак за коса. Држи, знам од искуство