Здраво вака скоро целиот мебел ми е кафен темно кафен. А ѕидовите ми се пола бели пола крем со мрсна боја (поради тоа што имав братче аутистично и за да ги чистиме често ѕидовите ги направивме такви). Сега сакам да реновирам, живеам сам, и да личи на нешто местово. Дајте ми идеи како да го вклопам кафеавиот мебел, со каков ламинат/паркет и каква боја да бидат ѕидовите?
Бели ѕидови, паркет светла боја (крем) и внеси уште една боја, зелена сина зависи. Погледни идеи на пинтерест, и што ти фати око, направи си го такво.
И претходно имам прашано овде ако може некој од Штип да ми пише да прашам нешто за еден пријател кој си почина пред извесно време, и ми треба контакт од неговата сестра која живее надвор од Мк. Немам кој да прашам и јас не сум во Мк. а пријателот живееше сам ,починати се неговите..ако сака некој да ми пише , може го знае па да ми даде инфо..вака не ми се пишува овде. Благодарам.
Работи утре нешто од кај што можам тетратка да купам? Книжари, маркет било што? И дуќани некои? Чаир, Битпазар би работеле книжари/маркет некој?