Ајде да ве прашам, -Вака, ке одиме со дечко ми на гости кај бивша колешка од работа. Таа летово се породи, значи има и детенце. Кажете ми што да купиме. Нешт за бебето, за нив...... Прв пат одиме. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Setajki denovive da ne vi padnale vo oci sanki, i mozebi nivna cena i golemina? Nemam vreme za razgleduvanje i setanje Izvinete za latinicava,od mob sum
Во цвеќара провери, имам видено баш вакви дека имаат. Тркнете до Џамбо ако ви е во близина, таму имаш се и сешто за бебиња и не се скапи. Можеш да земеш неколку работи да искомбинираш и комплетче да направиш.
Па некое играче,може да биде и музичко сега тоа веќе реагира на ѕвуци и ќе му биде интересно,а може да биде и нешто гумирано како клуч или слично за напца чешање пошто сега тоа најмоногу ќе му треба ,а такви работи има и по аптеки и многу се интересни........а за колешката една бомбоњера или некој пијалак можеби
зимски санки ? мислам дека со средна големина има за 200/250 , а големи така има за 300/350.ама не ме фаќај за збор не сум баш сигурна
Да не треба да додадеш уште по една нула? Цените не се така ефтини, на Пластичарската има и по 1000 ама којзнае кој квалитет се.
Женски, ќе бидам на пат едно десетина дена надвор од државава, па ме копка тоа што нема кој да ми го чува зајчето. Да не знаете некој Пет Шоп кој би можел да ми го причува (нормално, ќе си платам колку треба) ?
Прашањево ми е КАДЕ ДА СИ КУПАм, ама тоа е модни критики мене ми треба нешто друго.. Ваков дневник, како стар да е ... Не е битна цената,да не сте виделе негде???
ме интересира колку е саат во Америка . во главно ме интересира за Лос Анџелес! немам време да барам по нет се брзам вечер заминувам па така да ако знае некој нека пише!
Ве молам ако некој го најде текстот на елко,елко да ми го даде.Многу ми е итно,а никаде неможам да го најдам.
Повели Среде соба високо елката ми стои и ја красат играчки во илјада бои. Елко, елко порасни уште две-три педи за да може Дедо Мраз дарови да реди. Тука е играчката вчера што ја сонив, многу, многу бонбони многу лампиони. Елко, елко порасни уште две-три педи за да може Дедо Мраз дарови да реди. Снежана од гранките милно ни се смее и ни вели весело секој нека пее. Елко, елко порасни уште две-три педи за да може Дедо Мраз дарови да реди.