Прашуваш дали треба добро познавање на англиски? Се разбира дека да, како иначе ќе комуницираш со соработници
Конкретно тоа ме интересираше, и дали интервјуто би било на англиски. Разбирам, но доколку се работи цело време со англиски јазик ептен добро владеење не би знаела.
Дали знаете некој ви Скопје што се разбира во машини да дојде да ми ја види машината има некаков проблем со програмата?
Предлог за шивачка во Скопје и контакт инфо (соц.мрежи и тел) Имам потреба од многу специфичен фустан и сакам перфектно да изгледа.
Дечки, каде низ Ск може да најдам штосни еко-торби? Битно ми е да е со подолга рачка, да може преку рамо да ја ставам. И супер би било да има интересен, помладешки дизајн. Нешто слично на ова: Важно ми е само да не бидат продавници од фб или инста.
Малце не знам убаво да објаснам, ама дали некој знае дали уште постои една продавница на улица Македонија (во близина на Peko) што продаваше убави чанти, паричници и слично? Или ако е преселена, каде?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100064435732258 Dali nekoj ja znae zenava caevite iskustvo ve molam
Најдобро оди после неколку дена откако ќе ти заврши. Мене така ми има кажано матичната, да не правам крвна слика кога имам добиено и да почекам и неколку плус дена откако ќе ми заврши. Но, ако сепак одиш, урина нема да можеш да провериш.
Лично не сум купила од неа меѓутоа и верувам во тоа што го прави ако нешто ти значи. Слушам само позитивно
Lugje koj moze da mi pomogne drugarka zimase semejna penzija do pred 1 nedela veke napolni 26godini i ja skratija so toa i osiguruvanjeto, posto od toa bese osigurana.. sega problemot e kako da se osigura posto ona e sredno uste i ima uste da polaga matura.. znam deka koa odis vo biro treba da dades diploma a ona toa go nema.. dali moze nekoj da mi pomogne??