За Јета јас можам да ти гарантирам дека ги прави толку природно што и кога лицето ти е без шминка - они не делуваат вештачки. Доволно е само да ги исчешлаш и мирна си. Буквално ти го менуваат целото лице, структурата на самата фаца. Блиска си правеше кај неа. Она имаше ептен тенки никакви веѓи уште и ужасно ги чупаше ги кривеше едни кратки никакви. Кога ги направи кај Јета, немаше некој а да не ја застане и да и се диви на веѓите. Ама одииш, и не те прашува што сакаш туку те мери и те црта по нејзино, и ти вика - ако ти се свиѓа ги правиме ако не, слободна си, не правиме никакви. Си ја знае работата и не сака никого да заебе. Околу 6 000 мислам плати ама еве за 6 месеци мислам дека е веќе спремна за корекција. Не знам колку е нормално да траат ама можебие индивидуално, зависи и како кожата ти реагира.
Бидејќи немав одговор во соодветната тема, би прашала и тука - дали може за ми пише лп стоматолог за едно стручно прашање. Фала
Им имам пишано уште пред 11 месеци на сите администратори и модератори пораки. Одговор нема и никој не ми кажува зошто ми е банирана домашната адреса. Затоа јавно пишувам. Ако сум згрешила некаде редно е да знам.
Е па мислам дека само тие можат да го корегираат тоа. Пробај тагни ги во пост. Претпоставувам преку VPN го отвораш форумов
Преку мобилен, само адресата на домашниот нет е банирана. Не ми е проблем да си користам преку телефон, но ако сум направила нешто е редно да знам.
Колку производи одеднаш можам да земам на рати од Нептун? И кои услови морам да ги исполнувам за воопшто да можам да земам?
Овие ЈСП, знаете дали сите ќе протестираат или поедини? да знаеме ако нема утре автобуси да се снаоѓаме со време @lovemme и јас и мајка ми имаме Јас имам една 3-4 год веќе Нема мрднато. А од Страдивариус една, истата година земена, почна веќе да се љупи Карписа да не ги мислиш ич Џам.
Па ништо конкретно немам договорено, освен што кога ја почнав соработката, започнаа да ми праќаат средства на Пајонир. Притоа си потпишав изјава во банката на почетокот при трансферот и ништо не ми рекоа за УЈП конкретно. Па сега ми текна да прашам
Дечки, дома ме фатија дека пушам цигари многу ми е срам. 23 години имам, на домашните не им имав кажано дека сум пушач ама ме фати татко ми не знам како, провалил дека сум пушач. Демек пушиш цигари... 5 години криев и сега ме фати, у земја пропаднав бе. Што да правам? Многу ми е незгодно живи сее Ужас!
Ништо. На 23 години сама си одлучуваш. Ај да си тинејџерка, океј да прашуваш. Ама вака... Уживај си со цигарата. Не му ја мисли толку.
Многу се засрамив како да кажам, незгодно ми падна. Уфф, не очекував да ми лупне у фаца така да ме разоткрие