Дали некој праел епилација во скин солушн? Дали ласерот што го имаат е добар? Или препорачајте ми место во Ск кој имаат добар ласер.
Девојки дали некој е запознаен со економските мерки од владата за невработени лица,дали ке даваат и како да се знае на кој ке даваат?Ќе има список или ? Некој што е запознаен да ми пише
Јас имам, ги носам неколку години, вредат за парите, али можиш и од Тушевски да ѕирниш и нивните се квалитетни
Кај се паркирате кога одите на клинички со кола? Ова е лудило од неорганизираност, да платиш паркинг без да го користиш,50мин во место да дремеш и гориво без врска да трошиш! Уште па да нема каде да застанеш да го платиш неискористениот паркинг! Катастрофа
има и околу на порака да се паркираш,за поблиску,таму карши кај една пекара по таа уличка жив хаос е тоа паркингот на клиника мизерија жива
Тоа сакав да прашам некоја уличка дали има со порака да платам. На крај во рамстор отидов ама изгубив драгоцено време
Можеш и пример кога идеш од центар накај Водњанска да свртиш лево кај станица 26улицата и после десно па десно.... Таму има на порака ама може да те фати исто гужва, таму сум излегувала и пола саат од паркинг
Здраво, дали знаете некој што издава гарсоњера или помало станче до кај 150 евра? Локација Карпош, Влае..