Јас имам два пара. Едни есенски, високи ги носам скоро 5 години. Другите од лани, од есенска колекција, но и зимата ја прогурав со нив. Предобри се.
После вадење заб што пиете за болка? И како да го запрам крварењево членка заболекарка некоја да помогне?
Јас пијам кетопрофен. Знам дека се малку појаки ама ми ја смируваат болката. Аналгин ми имаат кажано дека предизвикува повеќе крварење. Колку е точно не знам.
Бруфен или вентор. Баш крварење имаш, или сукрвица? Ако имаш изразено крварење, оди те видат, инаку нормално е во плунката да имаш крв после вадење некое време.
Дали во МК можи да се најди алум(alum - калиум алуминиум сулфат) кај нас познато како стипса, наменет за нега после бричење?
Каде може да се најде Eucerin Silver Shave гел за бричење? До скоро имаше низ аптеките на ZEGIN, но повеќе нема.
Од кој carolina herera парфем сте најзадоволни? Розевиот ич немам слушнато позитивни коментари, иако секој различно, плавиот ми бил ок, јас конкретно не сакам тешко што мирисаат или имаат некој благ мирис, предлог?