Знае ли некој каде можам да најдам вакви стрипорски топки во Скопје или евентуално надвор од Скопје да можам да порачам?
Има на Бит Пазар кај женски пазар позади Атлантик Комерц се дуќаните Сук импекс и дуќанот карши полициска на Бит Пазар Љуљиште сипром.
Мислам дека имаат една дискотека во центар на градот (не кај стазата), имаше танчерки кога бев (во февруари). Исто така има неколку како ланч барови со жива музика (пр. Еуфорија, баш на почеток на стазата)
Сигурно поздраво отколку да сушиш на обична сушара. Мене ми стои во кујна и освен евентуално поголема влага, друго не сум забележала. Ама и јас не користам омекнувач, а во кујна ми стои до кујнската врата и оставам прозор на кипање. На балкон не смее зимно време. И јас имав ваква идеа, ама не смее да има толку температурна разлика за жал.
А без омекнувач мириса ли? Ај баш ќе пробам нареден пат без омекнувач да ги сушам. Само 2-3 пати сушев на сушарата повеќе сакам надвор да ги сушам, ама сега за во зима нема може надвор па ќе морам во сушарата.
Кога користев омекнувач мирисаше, откако престанав не сум забележала, а сум прилично осетлива. Секако алиштата се меки кога ги вадам од сушара и не гледам поента од дополнително ставање омекнувач. Е сега мислам дека има врска и од тоа дали е кондензирачка, со топлотна пумпа и слично.... секако јас без неа не можам да функционирам. Надвор ништо не се суши, а внатре немам каде, немам посебна присторија.
Мојата е кондезирачка, за сушење јас имам многу место ама не се сушат сега. Вчера перев не ги ставив во сушарата сеуште во ходникот се сушат.
Дали некоја од вас пиела Силимарин? Ми дадоа пред неколку дена, нешто случајно прочитав на нет дека можело да има потешко менструално крварење, делувал како естроген,не знам дали и колку е точно па ме интересира ваши искуства?
Јас имам пиено, немав никакви несакани ефекти. Сепак прашај си доктор или фармацевт ако си загрижена.
Ме интересира дали некој од продавнициве Setec, Neptun даваат да се земе телефон (конкретно iphone) на 48 рати и како оди процедурата?