На вебсајтот, во делот Прашања, Одговори и Поплаки.Или на нивниот ФБ во приватна порака. Ама ефект тешко ако не пишат појше души.
Ако купам карти онлајн за концертот на Ацо Пејович, дали ќе ги имам на мејл или како ? До сега немам земано онлајн па не ми е јасно.
Хелоу Прашанјево можеби не е за овде ама оваа тема е поактивна па за тоа овде ке се обратам Какво мисленје имате за Xiaomi redmi note 10? Слушам биле водоотпорни па не знам...
Здраво! Ми се загина клуч од кола. Го нема никаде. Како да извадам нов? (Да ги тргнеме настрана опците со резерва клучот)
Зависи, ако ти е купена од салон ќе ги контактираш, но ако е на старо не знам баш дали можиш некако да извадиш клуч освен да мениш брава
Каде да најдам долга црна зимска бунда/јакничка а да не кошта два бубрези? Неможам под 5000 да најдам, а порано цело време купував вакви. Ми треба за подарок. Ако знаете некаде каде продаваат за поефтино пишете ми.
Дали на аеродром бараат уште ковид тестови ? Поточно за Германија ? Не следам, не знам шо се случува со тестовите.
Со доказ дека е твоја колата, би можела да викнеш клучар на лице место, можеби ќе може да земе некако отисок од бравата и да изработи клуч