Знае ли некој дали српскиот динар е на курсна листа и дали во менувачница можам да го сменам во денари?
Од 1 Ноември 2022 српскиот динар беше додаден на курсната листа како рецицпроцитет на одлуката на Србија да го додаде македонскиот денар на нивната курсна листа. https://www.biznisvesti.mk/sovetot-...a-go-dodade-srpskiot-dinar-na-kursnata-lista/ Немам точна информација во однос на менувачниците, но имам прочитано дека може да се смени во некои одредени менувачници.
Средствата си стојат не се секирај, договорот автоматски си се продолжува со сигурност ти кажувам бидејќи и јас сум депонент во истата банка и ми кажаа дека автоматски си се продолжува. Можеш онлајн банкинг да ти инсталираат на моб па да имаш увид во средствата
Исчисти cache. Ама само cache затоа што ако избришеш data автоматски можно е да ти ги избрише и снимените работи. Што апликација? Пребарај низ нет што искуства имале други во вакви ситуации.
Ma пребарував, секогаш прво гуглам. И прво тоа ми даде да исчистам cache, исчистив ама нема никаква промена. Инаку станува збор за Voice reorder апликацијата, мислам дека пишав.
Ваков 3 во 1 полнач има негде во Скопје? Во ibutik има само за Apple производи, мене ми треба за самсунг/останати смарт часовници
Дали знае некој зошто на netflix дава дека е погрешна лозинка и не сака да се најави иако не е, тоа е точната лозинка. Ја сменив и пак исто. Како да се среди?
Едно време на телефон кога ќе сиѓнев Word ми ги даваше од ПЦ фајловите во Ворд напишани. Сеа коа симнав, не ми ги дава.Чачкав по апликацијата ама не успеав да најдам како да ми ги даде. Помош? @Billy Idol @quattro може вие знаете
Како што те разбрав, значи кога ќе симнеш Ворд на телефон не ти ги дава фајловите од Ворд од компјутерот? Прво на кое ми асоцира зошто е така, провери дали на телефон си најавена со истиот мејл како и на компјутер за Microsoft (outlook mail) пакетите а после да си ги Restore фајловите од компјутер на телефон.