Па ми дава да се најавам со меилот шо ми е на ПЦ, и ќе кликнам ,,sign in” и ништо. А со тој од Тимс одма и даде сѐ што има на Тимс постирано
Значи тогаш имаш проблем со личниот мејл за Мајкрософт, ако те логира на пц би требало и на телефон, зошто со мејлот од Тимс ти работи а со личниот не.
Дали ти е пиратски офисот? Ако да, тогаш нема клауд синхронизација и Мајкрософт знае да те одјави. Доколку ти е легален, пиши им на супорт зошто не можеш да се најавиш.
Ваљда е оригинал. Преинсталирав, и одма ме пушти со тој од Тимс. И switchnav со тој од Пц од gmail да се пуштам.И празно е
Како мислиш ваљда? Ако имаш купено лиценца тогаш е, ако немаш купено, користиш пиратска верзија, додека не ја откриле, ти се синхронизирало, кога откриле, ставиле бан и немаш синхронизација со клауд.
Мислам дека Мајкрософт пакетот т.е Ворд не можеш со gmail и можеби затоа не ти брка работа, само со outlook мејлот од Мајкрософт шо тие на пц мораш и на телефон со него инаку немаш пристап до клауд. Од Тимсот ти дава пристап бидејки мејлот од факултет за Тимс тие мејл на Мајкрософт.
@Feminka22 Мора на компјутер да се логираш тука со личниот мејл од Мајкрософт, со истиот мејл да се логираш на Мајкрософт и на телефон и така би требало да добиеш можност за клауд, инаку со gmail немаш можност. Од Тимс ти успева оти тие факултетските мејлови шо ни се дадени од факс се мејлови на Мајкрософт.
Кајда го најдам ова? У search bar коа ќе пишам Account, и коа ќе отворам ми дава дека сум со тој од џимаил
Здраво неможев да најдам соодветна тема за раскинување на договори, па ке пишам овде. Запишана сум на приватна академија, на почеток све беше во ред но доживеав бурн оут пренатрупани материјали и лоша организација и не се пронајдов во тоа. Е сега дали е некој запознаен со постапката за прекин на договори со вакви академии, имам уште доста рати за плајќање а не присутстувувам на часови, така ги фрлам парите. Дали има можност да се прекини договорот и да не треба да ги доисплатам тие рати? Дали има некој вакво искуство? )
Ау мислев дека пишуваш за таква апликација, не дека и е така и името Погледни ривјуа под самата апликација. Ако некој пријавил такво нешто, можно е да има опис како може да се смени. Ова ми личи на вајрлес полнач, ако не сум грешка. Провери прво добро дали воопшто функционира за па потоа барај. На мојот тел пишуваше во спецификации дека е можен таков вид на полнење ама откако го купив - не функционираше. Што е полошо, купив и за подарок неколку такви и на ниту еден од телефоните и уредите не функционираше. Инаку конкретно самсунг бежичен полнач има во нептун (може и на други места, ќе си пребараш), а други марки има во останатите продавници за такви работи (меѓу кои и салоните за интернет и сл).
Дали може со еден повик во банка да ги замолам да ми префрлат средства од штедна книшка на трансакциска сметка? Одам само прва смена на работа и никако не сум во можност лично да одам во филијалата.
Vaka sega lugenca ubavi Dali moze da mi pise LP Nekoj so e od Ohrid Mi trebaat informacii za edna firma Sakame da pocneme sorabotka so nea Pa nikako ne mozeme da ja kontaktirame Fala vi mnogu pred se
Прашав и во Мобилни телефони, па да прашам и овде. Препорачајте ми телефон, кој има пореални бои на фотографија, Samsung, Xiaomi...? Ми требада е со добракамера. Околу 20.000, нешто +/- Како сте задоволни со Samsung Galaxy A52s?
Не може така, затоа постои електронско банкарство за сама да си префрлаш пари кога сакаш. Телефонски не може затоа што не можат да знаат која си. Дури и податоци да им кажуваш не може, затоа што може некој друг да дошол до тие податоци и да се јавува во твое име, па после тие ќе одговараат кривично. Во банка без лична карта нема да ти завршат работа, а не па телефонски.
Тоа и е проблемот, што до оваа граница нема некои солидни уреди за фотографирање. Плус, цените се отидени во плафон. Плус, сите се стари модели веќе. А52s е сеуште најдобар избор за таа цена еве веќе година и нешто.