Баш од таа фирма немам видено, али овие ги има во рептил, веро можеби и во други маркети. Нешто слично ми делуваат
Се кажа а ништо не кажа. Велиш не кажал на никој а го откриле. Па не го пратил писмото, ама пратил лични податоци... А што требало да има во писмото ? Не може никој овде да ти гарантира дека нема да му бидат злоупотребени податоците. Ниту па некој да ти каже дека ќе бидат. Иако второто е со поголема веројатност. Таа жена не го прави тоа од досада туку има за цел да извлече лични податоци. Зошто, сигурно си има свои намери. Не сфатив како братучед ти ја открил дека му дала навистина точни податоци, како е толку сигурен дека тоа е навистина жената што го контактирала? Ок жената постои ама можеби тоа се подароци на сосема рандом жена, добиени на ист начин како неговите? Се на се многу наивно од негова страна.
Незнам, подарок ни беа. Тука може натпис да ти направат што да пишува, а вреќата во Џамбо или овие за играчки продавници да видиш.
vecer vo sileks za nova godina kolku pari bi bilo dali imate nesto informacii ili pak da predlozite dobri hoteli vo ohrid?
Постар колега на работа падна на оваа фора. Не ми текнува како се викаше "менаџерката" со виткана коса беше и Garanti Bank беше во прашање. И пасош сликал и лична карта ама откако му кажавме дека е превара се замисли и веќе ни на мејлот врати ни на таа на месинџер што му пишала. А, стигнал до банкарски податоци да дава...
Дали некој има купено од елките од Mysore да ми каже дали се убави, густи или ако може слика да ми прати реална ќе бидам многу благодарна.
Гранитните садопери дали се лесни за оддржување? Конкетно црн и дали се оштетуваат лесно? Некој со искуство?
Лично искуство немам. Претпоставената моја, т.е жената на претпоставениот има дома таков црн и вели лелее тежок е за одржување, кај најдовме црн да ставаме
Прашав во соодветната тема, ама оваа тема е поактивна. Каде да најдам вакво, штитник за горната полица од машината за садови за да не испадне од клизач
Прашај од таму каде што е купена кој е сервисер, може да ти дадат и број и ќе си порачаш таков дел, а можеби и во самите продавници има како Нептун, техно маркет и останатите.