Немој сега пред Нова Годна да се зезнеш да испадне на големо... инфекција не дај боже може да добиеш. Остави го нека си трае...
Работат. Некаде до 4,5 попладне Ако одиш,моја препорака оди порано во случај да затвараат некои банки порано иако не верувам..Ама сепак што порано тоа подобро
Јас мислев дека воопшто не работат затоа сепак фала ќе одам порано да да не работат како во неделите до 2
Можно е да патувам утре.....могуќе. Мислите дека меѓуградскиот сообракај и железнички и патен си се одвиваат по нормален делничен распоред?
Абе дупни го, нема ништо да ти биде. Претходно помини ја иглата со алкохол и немаш гајле. Ако го дупнеш побрзо ќе заздрави
Можеш не преку интернет страна туку преку јутјуб даунлоудер,само си го симнуваш, и било што од јутјуб си симнуваш така што само го пишуваш линкот. А ако сакаш преку страна-http://isohunt.com/ само што може и ги нема сите песни што ќе ги побараш. Јас тие ги знам,некоја феминка ако знае повеќе...
Наполни ги со стуткани весници (како што се во продавниците) и стави ги во кеса и во замрзнувач, нека стојат што може подолго
Некоја од вас да не има Мake up tutorial for smokey eyes (преку слики или клип??? .Значи ич не е бива за шминкање на овој начин па мислам да пробам да се нашминкам... Барам и на You tube ама слабо како вештерки се таму
^^^ http://www.youtube.com/results?search_q ... X6o5MJs_t0 Мене четвртото ми се свиѓа, ама разгледај.... Има доста квалитетни...
Vo petokot prativ pismo i mi rekoa vecer ke gi soberat od posta, i pominaa sabota i ponedelnik denes koi se rabotni denovi. Se raboti za isprakanje od sk vo sk, ama neznam kolku vreme im treba bidejki kojznae koga sum pratila posleden pat po posta, a i neznam dali e mozda stignato- nemam nikakov aber ako znaete kolku trae isprakanjeto ve molam da mi kazete, vazno mi e i izvinete za latinicava, pc e seuste na servis
Во други градови стига за ден-два (освен ако не залута, па да касни или никогаш да не стигне-од искуство), така да и за Ск-Ск не би требало да е подолго.
Devojki imam Lap Top e sega samosto go kupiv, kako da napravam da mozam da posuvam na kirilica?? Ne e kako na drugiot kompjuter koga ke stisnes alt i shift da se promeni. znae li nekoj...da mi pomogne??
Control Panel -> Clock language and region -> Keyboards and Languages-->Change keyboards и таму избери англиски и македонски и ќе ти се појави долу на лентата Language bar. Ова за Windows 7.