Имаш право и пари да ти вратат, само кај нас никој не се буни. Ми имаат рефундирано Анхоч затоа знам. @Polska.Win Зашто се сторнира старата фискална и се издава нова. Викајте инспекција, па ќе сменат понашање.
Не знаев каде да прашам. Дали во последно време интернетот на телеком на телефон ви кочи? Мислев да не е до телефонот ама кога ќе се поврзам на wifi се си е во ред
охо, неам ни мрежа ни интернет. Прошлиот викенд после повик, у сред Ситимол снемав мрежа, т.е ми стоеше 3Г ама џабе. и морав да го рестартирам, завчера после повик пак снемав интернет. треба да им се јави некој да им е матер
Знам Затоа и го поставив прашањето. Увидов дека е до мобилниот интернет од телеком и затоа прашувам друг некој да не има проблем
Да, јас имам 4G LTE домашен интернет од Телеком и последно време има застои, најзабележително е во подоцнежни вечерни часови.
Нема да им се покаже како што знам. Можеш да го деактивираш ако сакаш. Имаш и опција на промена на број во Settings, па Account ама тоа ако сакаш се да ти се зачува на новиот број на Viber
Некој што е фармацефт или медицинско лице нека ми каже кај можат да се најдат лепенкиве во Скопје? Што поголеми лепенки, тоа подобро. 15x15 размер на пример
Барам филм кој што во насловот содржи Емили ама не е Емили во Париз. Пред неколку месеци го имаше објавено на стори некоја од нашите инфлуенсерки не знам која. Би требало да е трилер ама и тоа не сум сигурна.
My name is Emily Emily the criminal Emily 2020 @bicycle во Зегин има само 5х10 за жал, 99 ден. Не знам дали ти врши работа... Спојлер: .
Хемиско чистење од кое сте задоволни? Видов има едно кај Гоце, ама не знам никој то има искуство со него. За јакна со пердуви ми треба. Реон - Карпош некаде.
https://24apteka.mk/product/venogel-vitalis-gel/ Простете ако на погрешно место го поставувам прашањево, дали некој има искуство со ВЕНОГЕЛ од ВИТАЛИС, или е само реклама?
https://zegin.com.mk/mk/hemofarm-khepatrombin-300-ie-krem-40-g Два пати дневно сабајле и навечер,подобра е од веногел и одлична за модрици.