Да, ама звучи страшно, кажи ми што се pls, некаде читав дека требало да се напишат 50-70 страни на одредена тема?
здраво дали некој ги пиел овие, сакам да ги купам но маслото незнам дали е убаво на вкус па да споделите искуство и за таблетите. Едит: ако ги има некој пробано и другите вкусови на маслото нека ми одговори. Фала
Знаете ли некој кој држи часови Патологија? Или нека не се часови, само да се разбира од таа област? Доколку знаете, плис ЛП
Здраво дали некој бил во последните 2 години во Трикала ( Божиќно село) во Грција? Во план сме да одиме со сопствен превоз па ме интересира дали навистина има што да се прави цел ден или доволно е 2/3 часа. Дополнително дали има нешто друго интересно да се види и посети во близина. Исто од многумина слушнав дека цените таму биле страшно високи. Дали е ова така? Било какво искуство би било добредојдено. Фала ви однапред.
Дали ептен ќе ме омалакса тилол хот ако испијам пред раб 30 мин? Само навечер го имам пиено не преку ден затоа. Затоа што пиев и пред да легнам..