Купив картичка од one 250ден. со број нов, пошто немаше од оние по 99ден. џабест, е сега дали може овај број што го купив да го направам на џабест, м?
А квалитетни се? Ако ги имаш употребувано може да ми пишеш ЛП тука да не сметаме, ако ги немаш пробано може да ми кажеш само колку пари се?
како може да ја повлечам третата страна во ворд,значи ми треба 2,а имам 3 листа Спојлер знам дека ми е глупо прашањето,ама пробував и не сака,дај кажете ми вие како го правите тоа,можеби јас грешам нешто
Треба да извадиш документ од министерство преку внатрешни работи, бла бла, и одеш во таа тв кај што сакаш да кажат дека е изчезнат ..
Девојки ај некој кој учи или учел меѓународно право на факултет може да ми го одговори прашањево?? По втората светска војна со кој документ се забранува територијално проширување??? Фалаа
Moже број на ONE да се стави на џабест тарифа. Постапката е едноставна: Спојлер Префрли се во ЏаБест! Можеш бесплатно и едноставно да се префрлиш во ЏаБест од друг мобилен оператор или од друг при-пејд тарифен модел на ONE. Доколку користиш друг при-пејд тарифен модел на ONE, а сакаш да се ставиш на ЏаБест, направи една од овие работи:: јави се на 1414 или во Центарот за грижа за корисници на 181 прати SMS порака на 181 со текст TM Dzabest или дојди во кое било продажно место на ONE Промената од еден тарифен модел во друг, можеш да направиш само еднаш во период од 30 дена. А, ако не си сигурен кој тарифен модел од ONE го користиш во моментов, провери на следниов начин - испрати SMS порака на бројот 181 со текст TM STATUS и ќе добиеш SMS со тарифниот модел кој го користиш. Доколку си на друг мобилен оператор, а сакаш да се префрлиш во ЏаБест, само дојди во кое било продажно место на ONE.
И мислам дека треба да поминат 48 часа за да биде прогласено за исчезнато лицето... подготви го покажувачот (или како се вика тоа веќе) на таа страна (да трепка) и одиш backspace нeколку пати и ќе се повлече...
Дали некоја од вас знае дали има центар за медитација во близина на Градски Центар, или било каде? Со тоа да курсевите се активни во текот на овој месец? Ви благодарам.
Дали знаете колку се движат цените на фустаните во Ламас ? И каде можам да најдам некој убав фустан на долги ракави, обичен, без светки и слично ?
Пред неколку години вакви табли имаше во продавниците на Вицко........провери пак можеби ги има сеуште,а цената мислам дека беше од 700 до 1500ден во зависност од големината.
Дали ви значи нешто на пример кога ви трепери окото или увото или веѓата или нешто друго? Мене ми трепереше кожата помеѓу левото око и веѓата и читав во еден српски стар соновник и сеа ми е малце страв не беше убаво тоа што го прочитав..Верувате ли вие во тоа?