Ќе сака ли некоја да ми каже на Европско тло од колку карати се вреднува златото? Се работи за прстен кој многу ми се допаѓа ама е 9 карактно злато. Вработената ми рече дека тоа е злато,ама што знам јас знам дека треба да е поголема бројка.
Каде во Скопје можам да најдам мало елче што можам да го поставам на биро или шанк и сл? И заедно со тоа ќе ми требаат и помали лампиончиња.
Предлог каде да ми сменат батерија на саат? Не ми се сите за верување, последно во Божиновски ми ја сменија, брзо ми прекина пак
Од каде ти е купен сатот? Јас во b watch менувам и ми трај 2 години, плус дават гаранција ако нешто се случи можиш да рекламираш
Од bwatch ми е и мене купен ама гаранцијата од куоувањето е одамна истечена, последниов пат кога престана во Божиновски ми се виде најевтино и затоа таму го однесов ама ете брзо прекина после.
Ако е помината гаранцијата на часовникот, даваат гаранција на батеријата во b watch 2 години, 600 денари беше е сега дали има промена на цена не знам
Јас имам дијамантски прстен од Алтинбаш, засега сум задоволна а гледам и Зен многу ги фалат. Мене ми е од Турција чекам попусти и да се подновам со уште нешто, а многу имаат разлика во цени таму со нивните дуќани овде ..
Даваат таму некоја гаранција, нешто доказ што продаваат? И кои продавници? За колку разлика збориме? Не дека овде не можат да те зезнат, ама голема сума е.
Сертификат има, прашав и за тука ми важи оти мислев да го кратам но океј ми е. Разлика зависи колку карати е златото и дијамантот.