Почекај, најголеми попусти имаат за валентајн и за 8ми март Само гледај златото барем да е 14каратно оти поефтините модели се 8карати., И мене ептен ми се иде, требаше неделава да одам но тешко слободни денови да ни дадат.. нема за што
Нема свежи лозови листови сега. Башка, сарма од лозов лист се прави со млади листови, значи во лето, кога растат лозниците. Види дали има смрзнати или во тегла по маркетиве, ама не верувам, не сум видела досега.
Ваљда може некоја сарма да се сврти со овие. И мајка ми ми рече дека нема сега, не им е сезона, ама шта жеља зна шта је немогуче..
Може со овие. Инаку летоска собери си некое ливче и стави ги во ќеса и замрзни ги во длабокото и ќе имаш за зимно време
Zdravo kade se naogja Klinika 8Noemvri vo selo Kadino i koj avtobus ide do tamu a i fabrikata Krombert kaj im e tamu?
На Пластичарска ги има, провери и на Инстаграм мислам дека имаат salkohomelighting,anellighting_stor.e
Бројките се всушност должина на каишот во сантиметри Значи, мериш обем на струк и додаваш 20-25 см за да го добиеш бројот на ремен
Не знам за во Битола, но овие ми изгледаат на игли за плетење. Да видиш кај нас ги има по пазарите, особено во продавниците што продаваат конци.
На кредит сум и имам интернет мој така што ставам пари и си го активирам преку А1. Дали ако одам во друга држава смеам да си го уклучувам интернетот а да нема некои последици со плаќања, роаминг и слично ? Пример во Србија, Босна?
Јави се во контакт центарот со некои земји има договор и може да се користи без проблем со некои не. Ама ова исклучиво за пост паид корисници а за при пејд незнам дали важи истото.
Дечки има сврха да пријавам дека некој ме собрал? На јавен паркинг е во склоп на зграда, ама тука има ординација што е со видео надзор.