Моментално на рекорд изгледа ништо не застанува, Бог знае како вртат. Инаку различни траси имаат но поради тоа што се прави улицата кај Шампионче 24ка оди како 4ка по Првомајска или ново Борис Трајковски па врти кај расадник базенот. Ако ти треба нешто конкретно да се снајдеш пиши ми
Знам тоа за 24 Ама ми треба до Кисела Вода да одам после. Сакав да знам дали може од Рекод да фатам и кај застанува после Рампа
Кои улици не се блокирани? Како да се стигне од Карпош 4 до Кисела вода, кои улици не се блокирани? Не можам со дете да се вртам по улици. Не со автобус, туку со кола
Од еден чај имам уште две филтерчиња останати, со рок до 06.2022. Можам да ги испијам, сепак чај е, или да ги фрлам?
Кажете ми локали во Скопје каде што е убаво за Нова Година за млади,да не е со ора и чочеци Имам слушнато Интермецо било убаво?
Касно враќам но може ќе послужи. Преку водњанска и лево уличките над клинички да се испикаш. Ќе стигнеш до мвр па натаму лесно Блокадите се постојани 24/7 и ќе траат додека не се постигне договор и за жал такво нешто се уште нема
Дали можам кола купена од друг град во Мк да одјавам и возам до Скопје? Добивам некоја потврда доколку ме сопре полиција или?
Каква ви е состојбата на парното? Последниве неколку дена и еве сабајлево е едвај млако, иако надвор температурата е под 10 степени.