Кај мене во моментов нема воопшто. Де има, де нема. Го уклучуваат по некој саат само и тоа млако, никогаш не било топло. Ќебиња, догревање на струја...
Кај мене има сеа, ама млако е, не знам дали е цел ден такво или сега само. Иначе океј е вака, не е ладно, може и по кратки да се седи. Пријатно е. Навечер некогаш знае да ме пресече
Што да однесам како задоцнет подарок за веридба? Фактички немало веридба ама ја запроси. Средно блиски роднини ми се
Јас ги извадив рег. таблички и само со нив бев во градот каде што ја купив да ја одјавам, со друга кола, за мојата да не ја возам без таблици. Во мојот град зедов од Здружение на возачи еден документ за нови таблички (околу 500 ден за тоа платив) па во полиција и во ист ден ми дадоја нови.
Ако не се лажам треба да е под железничка од страната на Аеродром, кај што беше едно време Колосеум, после тоа не знам кое диско беше таму.
Со што може да ја извиткам косата, не локни и нешто толку модерно, обично сакам само, некоја четка било што? Само да не е прескапа и стварно да витка
Не добиваш никаква потврда, фактички не смееш да ја возиш. Единствено решение ти е како што пишал Мертен (ако исклучиме шлеп служба ).
Катастрофа е, исто како да го нема, се јавив во топлификација одговорот беше дека надвор биле високи температурите и согласно со тоа толку пуштале. Плаќаме парно а билдаме и сметки за струја за да се згрееме
Законски треба да има. За да се валидни тие снимки на суд. Ама не мораш, што има да ти се мотаат по двор?