Никаде не можам да најдам правилник за приватен имот, за јавни површини да. И мене ми нема логика за дома, ако е така тогаш што правиме со dash cams, некој на кола да не има лепенка случајно?
Апсолутно, и да не означиш, нема што некој да се пика по приватна сопственост. А дали на суд би била таа снимка доказ, ако нема ознака дека снимаш, не знам. Веројатно зависи за која цел е камерата.
Касно гледам, но можеби ќе послужи на некој. Претходните два дена имаше ужасни гужви, бидејќи сообраќајот е пренасочен поради блокадата кај Зелено пазарче. Гужвите се кај Олимписки базен, Холидеј Ин, Џамбо, се' до Железничка (на кај East Gate).
Во градот од каде што ја купуваш колата, ќе ја одјавиш и ќе си купиш пробни регистарски таблички. Пробните мислам дека 48ч важат, ќе ти кажат таму.
Дали некој од вас има пиено 5HTP? Можам ли да се напијам некогаш ако не ме фаќа сон ич ама ич, а морам сабајлето пример во 7 да станам?
Пишувам овде бидејќи е поактивна тема.Дали може дипломска да се одбрани и во Април или др месец пред јуни/Септември?Секако претходно сите испити се положени.
Мислење за economics парфемите? Кој број е убав и има впечатлив мирис? И ме интересира дали се долготрајни или брзо изветруваат?
Па да, може ќе беше подобро да пишеш за кој факултет прашуваш, може има разлика. На ФЗФ при УКиМ може