Има копче за ресетирање од долната страна. Или извади ја батеријата и пак врати ја. Ако не успее, стави нова батерија. А може да биде и до местото кадешто е поставена. Повисоко/пониско на подот, на тепих или на паркет... Не си ја расипала сигурно, ќе се среди. Едит: Сега ми текна, ако ти е скоро купена сигурно имаш и гаранција.
Пробав со батериите вчера, исто е. На истото место од порано е. Уште тоа за ресетирање да го пробам дома остана.
Zdravo dali znae nekoj od kade moze da se kupi bubica za prisluskuvanje Dali postoi prodavnica vo Skopje kade se prodava online ne mi se poracuva
Јас ги користам и економик и едни други сантини. Сантини се истото како економик, ги има во Веро Џамбо кај скалите. Сантини некако се послични со оригиналите, и повеќе ми траат. Од бројчиња убави ми се 213,224,238, побарај го и YSL black opium ама не знам кое бројче е он. Имаш листа со броеви во парфимериите
Дајте некоја страна каде стварно може cv на англиски да се направи и симне бесплатно? Или некој празен документ europass ако имате да ми пратите?
https://app.cvmaker.com/#/personal-details/ Ова го најдов,само. Од кога почна да се наплаќа europass?