Мора да ги даваат некако, оти на ресенчани ќе им скапат во магацините. Како шо разбрав, Русија го укина увозот на јаболка од МК, а беше ако не и најголем извозник на јаболка.
Поднесов ама не се надевам на ништо. Уште на шалтер дечките ми рекоа ти бил пуштен нетот, па се наплаќало кога се абдејтувал андроидот, апликации и сл и за друг пат стави си забрана за роаминг... Прво аутоабдејт ми е исклучен, второ не може 4 души да не приметиме толку време дека ни е пуштен нетот и уште ми вика 1700ден од потрошеното е намалено за роаминг во Србија и си викам е уште тоа да сте го наплателе а бесплатно е и ми вика па шо сакаш ете намалено ти е
Има кај студенски дом Гоце Делчев, ама го реновираа не сум сигурен дали работи. Има една во Лептокарија се вика Инсомнија, напиши на гугл Инсомнија гејминг и прашај колкава е цената за 1 час.
За Нова Година се мислиме за овде и еквилибриум деј енд најт Јоце Панов ке биде бил таму.Ваше мислење? Каде е подобро?
Да, но бидејќи е светол често знае да се извала малку, а не можам да го перам постојано ќе се оштети?
Кажете чаре за многу испукана уста? Лабело не помага Крема за раце мрсна, не помага, сјај за уста не помага… Пилинг да пробам? Лом ми е
Една пријателка ставала од она лабело за херпес што е, или маст кое имаш? И помогнало за многу испукани уста.
Крема од невен магична е , јас ја употребувам за изгореници кога ќе се собере кожата одма омекнува . Пробај може ќе помогне.