Dali se plakja dostavata ako naracam iqos preku stranata iqos.mk? Posto pisuva dostava za 3 dena ali ne pisue nigde dali se plakja dostavata
Јас кога купив минатата година, ми го донесе икос доставувач кој ми држеше предавање за употреба и чистење 15 минути и не ми наплати достава. Преку дтраната нарачав. Ако нарачаш преку некој кој веќе го има, имаат кодови за попуст
И св.Никола е посна слава, не знам дали заради Божиќните пости или сама по себе Имаме православен теолог на форумов?
лелел, значи сум ја утнала уште од сабајле.. ај утре чу смеам ли вегетка, симит нешто такво? не знам дали се прават со јајца, ваљда да? или баничка со праз нешто морам на факс да јадам нешто
Имаш симит погача само со зејтин (не ја прават секаде таква) Прашај на лице место што е посно и не се секирај, не се лаже за таква ствар
Не поправа било која златара. @Youknow ако знаеш каде е купено, носи го таму а ако не, кај старите мајстори претежно. Само немој кај еден карши ташнар што е, мала златара, ужас ми направи од ланче кое го лепеше.