Како да оневозможам VPN? На сопревод неможам да гледам ништо. Односно можам само преку WI-Fi, а од нет од телефон се појавува ова
Зависи од телефонот. Влези во сетингс и оди кај интернет, конекшнс, нетворкс или како да е кај тебе односно таму каде што ти е интернет, авионски режим, хотспот... Таму треба и ВПН да е.
Ако плаќаш електронски или на тие автоматите тогаш може со картичка. Ама ако плаќаш во пошта или банка ќе ти побараат лична карта , дека мора во уплатницата да внесат матичен број.
зависи каде плакаш, ако плаќаш во банка мора на уплатница и лична карта, ако плакаш кај нив на пулт само сметка, најдобро ти е online
Друшки ако некој резервирал и плаќал виз аир лет преку апликација ве молам да ме контактирате во порака.
Пробав секако, не сака Т.е ништо такво не е уклучено, за да го исклучам јас Не знам до што е проблемот
Дајте ми предлог за нога година? Сакаме приватно сместување, а вечерта во некоја кафана или ресторан. Може Охрид, Битола, Прилеп, Крушево или Берово/Пониква. Кажете ми понуда за ресторан/кафана? @elimkd @Stark @Bratot
Хотел Тино, Хотел Нова Ривиера, Сити Палас, сите се тие на кејот и баш се отмени и културни места, за смештај види на пазар3 или на букинг.
Копија од извод на родени не постар од 3 години,копија од лична карта,здравствена книшка,и таму ти даваат лист за пополнување.
Имам пари на девизната сметка, немам картичка освем трансакциска што тогаш ми ја дадоа, електронско банкарство имам и за девизната, како можам да ги извадам парите? Мора ли во банка да одам?
Зависи од моменталната поставка,генерално музеј на современа уметност има интересни нешта(понекогаш неразбирливи баш,пошо модерна уметност) но е прекрасна градба и има преубав поглед на градот. Чифте амам и Даут пашин амам се места онака баш со душа мислам дека периодов имаат и поставки.
Ох, не сум многу стручна на темата, ќе нафрлам неколку за да ги истражиш. Ако не си за ора и слично, како ресторан би ти ја препорачала Гала Гарден. Пријатно место и нема да личи на свадба без невеста. Бела куќа исто, Епинал. После, Аурум, тука ти е компромис меѓу кафана и кафич, помодерно, а не е само пијачка, Ламбе ќе биди ако не се лажам. А за кафана кафана би рекла Корзо, барем за јадење е топ. Сите ти се во центарот, на Широк Сокак, ќе најдиш и сместување блиску, и сите освен Аурум издаваат соби. Приватно сместување не знам да ти препорачам. Нека ме попрај некој ако грешам со изборот. Или опција, приватно сместување Ниже Поле, Дихово, некаде на планина. Ресторан дали некој таму или ќе одите во градот (не е далеку). Две во едно, ем зимување ем прослава.
Луѓе од што почина детето навивач за Комити, Дарко Смоковски, сите пишуваат а никој не кажува, жално за толку младо дете