Од каде можат да се купат новогодишните декоративни еленски рогови кои се закачуваат на кола? Сѐ почесто ги гледам низ град а никаде неможам да ги најдам...Ми треба за поклон...Хелп!
Да, но во био на инстаграм вака со ова смајли се пишува никнејмот кој ти е на snapchat , затоа за snapchat се мисли.
Луѓе сакам да си купам коњ. Гледам на Пазар3 има, ваљда од таму ќе е. Е сеа, дали знаете пример дали може у Хиподром да живее? Пошто у двор нема шанса да го ставам. Дали може у Хиподром да живее, ама да не ми го закачаат, да не го користат за трки итн. Туку да си биде мој, ама да си живее со своите? Знаете ли некој што има купено коњ? Од кај го купил? Шо пари?
Не можеш во Катастар да пребаруваш по име и презиме. Ниту по адреса. Никогаш не ни можело. Катастарско одделение, катастарска општина, број на парцела или број на имотен лист ти треба. Ако немаш бр.на парцела или бр.на ИЛ тогаш со мапата најди каде е и ќе добиеш податок. Ако не се снајдеш слободно пиши ми.
Дали некоја сака да нарача нешто од Mytime? Има 30% попуст ако нарачаш 3 работи. Да искористиме попуст?
Дали Комодита имаат гифт ваучер? Ако не, ве молам препорачајте ми продавница со апарати за домаќинство/работи за дома и слично, што имаат ваучер. Ми треба за подарок за другарка, за вселување. Благодарам.
Супер, и тоа ќе ми заврши работа. Дали знаеш дали е онлајн ваучер само или баш како картичка? За подарок поубаво би ми било во форма на картичка. И дали може на било која локација да се купи? Ти благодарам.