И мене ме интересира ова. Ама да биде квалитетна хартија и живописни бои. Ако треба и поскапо ќе платам, ама да бидат убави сликите, а не бледи. Ако знае некој нека пише, не е битна локација.
@Emotional123 може ли порака да ми пишеш, сакам нешто во врска со вилицата да те прашам. Ти видов старо мислење барајќи и ми треба совет...
Средството од the pink stuff или сапун за флеки од ДМ. За сапунот со сигурност вади секакви флеки ако реагираш брзо.
Дали трансфер на пари можам на некој начин да направам онлајн или морам да одам директно да одам вл банка да им дадам податоци? На тутунска банка сум.
Дечки, кога пробав да извадам пари од банкомат ( пробав на три различни. )дава состојба 0 денари а знам дека имам пари на сметка и немам плаќано ништо онлајн. Дали некој бил во слична ситуација?
Има дедо мраз за сликање во East gate? Колку е слика од прилика? Едит: и дали сеуште работи Deja vu таму?
Дали во Скопје или друг град не е битно каде има кафич/ресторан каде што на 31 нема организиран дочек со менија 300 тракатанци туку да отидеш и да си седиш да си порачаш што и колку сакаш. Хелп