Јас вадев неколку пати од фото студио Ивама од Веро Центар штандот им е према Ну Јоркер, задоволна сум.
Што да му купам за роденден на татко ми? Да не биде нешто гардероба, обично му имам земено фармарки, тренерки, блузи. Ми текна на некој сет за бричење, пена, афтер шејв, дезодоранс така нешто. Дајте ми некој предлог ако ви текнува
Каде има на др место освен џамбо? го нема бројот 2 , ми требаат итно сега за во сабота Знае ли некој?
Ракавици, шал, саат за на рака, каиш, машинка за бричење, пижами, пијалок, персонализирана чаша со глина - негов лик и професија, рамка со слика кога си била мала со него и сега, домашни папучи...
Сето ова го има. Обично приметувам што планирал да се поднови и прва го изненадувам. Од пиењето сака домашна ракија, не е по жестоките пијалоци. Папучи, пижами имам земено претходно. Не сакам да ми се повторуваат поклони. Дали некој знае Балеа мен дали се добри, конкретно за бричење?
Барам една загатка во која имаше авион лета над џунгла, паднала тулу, на лавот му било роденден,имаже нешто како ќе се помине реката со крокодили...се ова се делови од загатката, беше со повеќе прашања и одговори, во делови.
Во авион имало 57 тули. Една паднала, колку останале? 56. Како ќе ставиш слон во фрижидер? Ја отвораш вратата, го ставаш слонот, ја затвораш. Како ќе ставиш жирафа во фрижидер? Ја отвораш врарата, го вадиш слонот, ја ставаш жирафата, го затвораш. Лавот славел роденден. Сите животни oд џунглата отишле, освен едно. Кое? Жирафата, затоа што е во фрижидер. Како ќе поминеш река полна со крокодили? Ќе препливаш до другиот брег, крокодилите се на роденден кај лавот. Ја поминуваш реката ама сепак умираш, како? Ти паѓа врз глава циглата од авионот.
Мене ми се случи истото. Тоа било поради тоа што не биле ажурирани податоците и затоа е блокирана сметката. Може да отидеш на шалтер со лична карта ти ги ажурираат и автоматски можеш одма после тоа да ја користиш сметката. (И јас бев на комерцијална)