Колку и да е глупо прашањево, морав! Дај кажете ми некоја страна кај да најдам чет-френд на Интернетов. Некое девојче сакам од Америка, да си пишувам на англиски! Некоја ваква чет страна? БЕЗ манијачишта и педофили по можност!
Само да и одговорам на Феминката која праша дали поштарите носат писма и во сабота? Да носат 100% за нив сабота е работен ден.
Обиди се преку друг пребарувач...ако сега си на Google Chrome , пробај на Мозила. Види дали ке уклучи. Друго незнам
Ве молам некој ако има искуство да ми пише.За да го положам испитот ми фали еден ипол бод англиски б1 дали е попаметно да пишам меил или да одам лично три професорки се...
Некој онлајн конвертер за видеа, ако има таков. Ми треба за да ги конвертирам видеата, да зафаќаат помал простор на дискот.
Ај и тука да прашам, дали некој знае можеби, штандот на Lush што е во рамстор, дали работи во недела?
Само тие две лизгалишта се во Скопје, нема друго.Еве ти ја страната на тоа на Кале, има бројче, јави се и прашај дали работи...http://www.cdklubmaki.mk/
ми имаат кажувано дека имало некој фен по име *** што суши и пегла коса (две во едно) ама заборавив како се викаше.. дане знајт некој од вас?