Од што може да гледам светлинки, слично како она кота то се свртува при нагло станување (со таа разлика што не станав нагло и не е вртоглавица) и трае околу пола час веќе?
Да, 130/85, малку покачен ова е нормлен за мене, ама може да ми се покачува повеќе, сега ми се избистри видот ама глава како да ме наболува. Добро е, имам историја со притисок, се исплашив помислив оќорувам.
Имаат 24/7 тел. поддршка за корисници, јави им се на 00389 2 15600 (мислам беше бројот, позади на картичката го пишува) и телефонски ќе ти го зголемат лимитот, ако имаш токен можеш и самостојно преку нлбклик сајтот
Ја отвораш апликацијата, идеш на платежни картички, ти отвора трансакции и состојбата, надолу имаш опција за промена на интернет лимитот, ќе го најдеш лесно. Се надевам ме разбра. Спојлер
Дали знаете некоја превозна компанија или агенција кога организира еднодневни прошетки на Попова шапка или Маврово за викенд?
Дали можеби знаете каде можам да купам, не знам точно како се викаат, нешто како чаршаф за на маса или клуб маса да го поставиш во средина. Се надевам ќе ме разберете.