Нема, дефинитивно, најблиску Грчка, и да не ги донесат јас мислам, на диета сум не ми прајте малери сеа
Хемиско чистење во реон Карпош, Тафталиџе, Влае па еве и Ѓорче? Едино што ми текнува е она во Веро ама мислев да не има некое друго... М?
И во Бугарија ги има, многу се убави. Туку сакам да прашам и јас нешто... Сакаме да си купиме кола од Бугарија, но да е на мое име, по што моментално не разполагаме со пари и за давачките по регистрацијата и царината. Јас немам возачка, сопругот ќе ја вози колата (можело само 6 месеци,прашавме за тоа), али слушнавме муабет, дека може да ја вози само со полномоштно и само ако и јас сум присутна во колата, което е многу незгодно. Секаде кај што треба да оди со колата, мора да сум со него, а бебе имаме, соодветно и бебето треба да е во колата...некако не гледам логика во овој закон...ако постои таков...по што е муабет ова. Ни кажаа да си прашаме во полиција нај сигурно, и ќе сипрашаме, али за денес веќе ни е мака, од ко сме станати само со тоа се занимаваме, јавуване ваму таму...Ве молам! Некој ако знае сигурно дали постои ваков закон, дали тоа важи и за брачни парови, како што сме ние или секако некоја информација било каква односно моето прашање многу ќе ми помогнете. Фала однапред!
вака сега имам заштедено пари па сакам ваше мислење што е подобро дали да си земам телефон или да ги потрошам за облека, а ако се одлучам за тел се одлучив за некој од овие три и според вас кој е подобар ако земам телефон? незнам за што да ги потрошам
девојки ми треба вашата помош дали знаете каде се продаваат припејд картички за на интернет-за комуникација со друга држава ако знаете ве молам кажете
Да не видел некој некаде добар попуст за аранжман во Банско ? Можеби во периодот за стара нова година?
Според мене поубаво да одбереш некој од овие 2 sony.Поквалитетни се. Мене вториот ми се свиѓа највише. А инаку и забораив да ти кажам-подобро е телефон.Еднаш ќе го купиш и знаеш дека ќе го користиш. Сепак ти ќе си одлучиш
Јас би ги потрошила на облека, телефон е добра инвестиција но за месец дена ќе се појави нов и подобар и твојот ќе ти изгледа како стара нокиа ,а облеката ќе си ја носиш можеби и догодина,телефонот ќе биде еdно нешто а за истите пари еден куп облека ќе си купиш .Ова ти го пишувам од искуство 3 пати избрав телефон и се заебав,за месец/два сите тел. ми здосадуваа и ги фрлави И ако одбереш облека не купувај вака меѓусезона почекај пролет и поднови се
Добар часовничар низ Скопје? По можност Центар? Ми треба чистење, нови каишки итн итн.. Или пак друга препорака нешто?
Ќе може некој да ми даде линк од видео туторијал или слики чекор по чекор како се правеше она во Киндер Јајце да ставиш свое изненадување (на пр. ливче со I love you). Знам некаде го гледав, имаше нешто со лажица загреана да се лепи..... ама не можам да го најдам.
Jaс имам таков фен и што суши и пегла истовремено али шо знам џабе го купив за ништо не го бива,затоа си земав квалитетна преса и со едно поминување косата ми е права.
Како се движат цените за златни прстени?Зборам нешто најевтино,едноставно и тенко што може секој ден ден да се носи,за секаква прилика ?
Во аптеките сигурно ги има овие кремови. Јас имам таков ( од Doctors) само мојот е со колаген. Прашај би требало да има
можеби не ми за тука прашањево, ама не знам каде на друго место да го поставам........некоја страна за симнување песни од youtube?