Дали има некој што има добиено грант од Фонд за иновации, или пак завршил со проектот па да ми сподели некои искуства? Може и л.п...Благодарам.
Знае некој кои групи ќе бидат на Земјотрес во МКЦ ? Не успеав никаде да прочитам. Дали се тие од страна што се набројани на постот ? Многу некако ги има. едит : слеп сум, ги видов набројано
Женски предлог што да земам за роденден на брат ми. Полни 34 години Имам земено се од гардероба досега, оние за бричење, парфем. Што да земам овој пат?
Ранец/ташна за лаптоп, нешто од компјутерска опрема, паричник, книги ако е по читањето, ланче или алка ако носи.
немам никакво искуство ама од блиски луѓе разбирав дека ги даваат само ако се согласиш да им дадеш 10% (не сум сигурна за процентот ама под 10 не беше) од грантот , читај мито/уцена. Албанец бил главен таму и се на нив луѓе ги давале..
5ка за накај Ѓорче место кај ВЕРОС карши АМСМ кај застанува сега? прееска за накај Центар застана на улицана кај Халк банка.
İzgleda od drugana ulica pominuva halkbank pa fabrika kako se vika toa postojka ne odi bas pred vero amcm vekje
Vekje skoro 2nedeli e taka mislam a moze i povekje. Dolgo nemav koristeno taa relacija obicno se kacuvav od jugodrvo do vero odma posle kuzman, Aa sega odi halkbank pa nagore se
Дечки, дали производ купен од стружанка на битпазар, може да го заменам во друга стружанка кај што ми е поблиску или мора во таа на битпазар имам и фискална и се тоа ? Ако некој менувал и знае...?