вторник, петок и недела, од рано наутро 5-6 до 1-2,во маџари е инаку одма до кванташки, еве нешто што најдов на нет, ама таму има буквално сѐ. https://popup.mk/na-buvlak-nishto-novo/
Има, ама повеќето се крадени работи, и луѓето што се таму на голем дел од предметите не им ја знаат ни вредноста ни цената, го даваат пошто зошто.. Многу добри работи можат да се купат, за многу евтино, ама како што кажав и предходно, не знаеш што е крадено а што не.
Здраво девојки.Сакам да ве прашам дали некој знае како се вика книжарата на влез во ГТЦ,од страната на Холидеј Ин? Книжарата е веднаш до ова за сувенири? Итно ми треба да стапам во контакт со нив,а не сум од Скопје. Гооолемо благодарам
Ви благодарам многу, се надевам дека таму има српски изданија на книги. Доколку знаете друга книжара од каде би можела да ги најдам книгите на Весна Дедич,пишете ми. Благодарам уште еднаш
Во ГТЦ во таа златарската уличка дупат 100%. Е сега цената денеска не знам, 150 беше порано, во секој случај не е скапо
Само што дојдов тоа да го прашам, вака апаратчето свети дека има, не е како друг пат, вифи апаратчето исто свети работи, а на телефон немам нет, па дури и телефон рестартирав, ама безуспешно, па со мојот скромен нет од пост-пејд претплатата на телефонот дојдов набрзина да прашам што е работата, зашто испаничив да не ми се расипало вифи апаратчето, ама значи до интернетот на Телекабел е проблемот, ама сепак ми е чудно зашто најнормално си свети апаратчето за нет на Телекабел
Те цитирав овде, ми личеше посоодветно Овде можеш да провериш. Како што гледам нема до Букурешт. Возен ред - RuleTimeTable Провери по интернет по агенциите ако случајно има, ако не можеби ќе треба преку Белград. Разгледај ја и опцијата со авион ако ти одговара.