ги ставаш и двете у телефон и после мислам најнормално си функционира сѐ. Ако ти се карикирам приватен и службен број, коа же ти ѕвони некој на службениот ќе ти го покаже како контакт од тој телефон е сеа за ѕвонење и пораки, самото мислам ти дава опција дали СИМ1 или 2 и така ги шалташ броевите
Дечки фотокопир што работи и во недела? Оној кај Гоце студентскиот дали работи сега поради новиот закон?
Со огледа на тоа што никогаш не сум била на скијање таму. Каде е подобро од двете? Јас сум повеќе за накај Боровец, но сакам да чујам мислења
Дечки пробав да вадам пари на банкомат, не сакаше да ја повлече картичката и по неколку пробувања престана да светка местото за ставање картица и на екранот се појави ATM is temporarily suspended, не знам дали до банкоматов е или до мојава картица.
https://forum.femina.mk/forums/Патувања-и-одмори.66/ Овде ќе најдеш тоа што бараш конкретно има тема за Банско.
Не баш скроз бесплатно... зависи од полисата но нешто покрива 70%, нешто 50% И мораш да си и државно осигуран за да го користиш приватното...
Во една фирма каде што бев на интервју за работа ми кажаа дека вработените им имаат приватно здравствено осигурување преку еуролинк.. Па ме интересираше што значи тоа.
Тоа да се пофалат демек се грижат за своите вработени, па освен редовното државно осигурување им плаќаат и дополнително приватно осигурување