хехехееее даа АЛИ овој пат ме освои оваа до плафон. Се надевам така и ќе остане.. Така да сакам и местото на каде што ќе одиме да биде петка
@InterstellarBean Еве https://instagram.com/star_grad_pivnica?igshid=YmMyMTA2M2Y= во петок има рок журче.
Ајриш паб на кеј ако седнете внатре може да ви малку поинтимно ко за на дејт, а пак викенд имаат и жива музика. Може и во Биртија кежуал или негде во чаршија Со среќа
Здраво. Утре имам судење, но се сомневам во мојот адвокат. Мислам дека деликвентот го потплатил. Ако го шутнам адвокатот дали утре ќе се одложи рочиштето?
Мислам да, можеш и да му кажеш на адвокатот да го одложите рочиштето од најразни причини, ама секако ќе ти биде наплатено ако не е одржано безобразни се за пари
Здраво. Јас сум од Куманово, а треба да одам во Скопје во населбата Козле. Кои автобуси треба да ги користам за да стигнам до таму?
број 57,се чека или кај гтц(жена парк автобуска) или на рекорд кон запад. Од меѓуградска(претпоставувам таму ќе се симнеш со автобус) и до двете има 10-15мин пешки,жена парк ти е поблиску.
Здраво. Татко ми е во странство и сега треба тука јас да платам негова казна како не би добил висока камата. Дали ќе може во негово име јас да уплатам на уплатница и што треба? Благодарам.
Јас ја гледав сега во Ноември, мене ми беше онака, на дечко ми му беше многу смешна Индивидуално е ама вреди да се гледа секако ако си љубител на театар секако е квалитетно време поминато