Здраво, сакам да купам слика за на ѕид бидејќи имам празен простор на ѕидот и не ми изгледа убаво, па дали знаете некоја онлине страна каде што има некои убави слики и истите да вршат достава, бидејќи немам начин вака да ги земам, а воедно скептик сум за онлине, па затоа важно ми е од искуство од каде сте задоволни?
https://www.facebook.com/iloskigalery/?mibextid=ZbWKwL Овие се печатени на платно. Имам нарачано три големи и задоволна сум.
Во социјално ми кажаа дека не ми следува бесплатно здравствено, затоа што сум надминувала некои годишни приходи (не ја запамтив сумата). Ми рекоа доколку сакам да платам 1600 1700 денари нешто така. Тие на шалтар не беа нешто расположени да објаснат. Му се има случено на некој? Два месеци сум невработена инаку
И мене ми се случи тоа лани, и ми дадоа да платам за 3 месеци, пример март април мај, а од март имаше само една недела и не го платив март и после проблеми излегоа не ми важеше ниту еден месец поради тој еден неплатен, и наназад се плаќа многу е глупаво направено сите да надминуваат сума одредена за да плаќаат.
Исто така во продавници каде се продаваат каиши. Јас обично одам во некој мол и таму завршувам работа. Ми правеле дупки, и ми го скусувале безплатно, 2 мин. работа буквално. Се сетив дека и јас треба да отидам скоро.