Ako sakas iskustvo so voz, fati wizzair do holandija ili germanija, svrti edno krugce tamu i ke go fatis povratniot let. Kaj nas ic ne se doblizuvaj
Да, утре ќе има на плоштад од 09:00 до 15:00 часот. https://www.facebook.com/100044504526607/posts/719042806255864/
Добро утро, дали ако сум во група на вибер и блокирам личност која е исто така член во таа група, дали истата таа личност чита јас што пишувам во групата или не и се појавува ништо од мене?
Дали некој знае каде да ги најдам овие црните топченца како на сликава- така што треба да се залепат едни со други. Претпоставувам е мек материјал волнен што лепи..
Стигнува ако те нема блокирано, а само ако ти си блокирала да, ако и таа личност те блокирала не и стигна ништо, вака да, стигнува
Дебитната картица (НЛБ) ми истекува во март 2023. Дали автоматски ќе ми испратат нова или треба да одам да поднесам некое барање пред да истече?
Ова е најверојатно чичак трака или нешто слично. Шнајдерите користат вакви работи, така да во некоја продавница каде што се продаваат шнајдерски работи сигурно има. Едит: пишав на гугл и ми се појави во office plus дека има, баш таква на кругчиња исечена
Ја имам купувано во Македонија, сега веќе ја нема ја барав и онлајн на Зегин и 24аптека замена? Или кај нас не е Дермовате? Исто и Бутавате нема.
Здраво, дали може да ми препорачате фирми во Скопје каде не се работат празници, Сабота и Недела. А ако некој работи транспорт и шпедиција ќе ве замолам да ми пише порака имам неколку прашања, фала однапред.
Електрицитет од што ни се создава во телото? Што и да фатам ме мава струја! Маичка да допрам или салфетка ме дрма, за метал да не зборам. Вчера брцнав рака во легенче со вода и таму ме мавна