Каде може да најдам прстен во стил на бурма ама да е жолто бело и црвено злато не да е оргинал злато може да е фејк ама таков да е
Дали проанги помага за херпес? ме мрзи да одам до апетка, а имам гледам на Зегин на вебсајтот, кај лекови за херпес го дава или некоја кортико крема иам и тоа дома
Кортико не. Проанги можеш али мислам ќе е џабе. Мене како дооооолгогодишен искусен човек со херпеси ми помага само Ацикловир
Definition од Christina Aguilera парфемот, добар е? За другар прашувам, купил за подарок без да го помириса
Dan go vide uste nekoj sinokja letaloto na Elon Mask, prva pomisla bese deka ne posetuvaat vanzemaljci
Доколку има некој што работи во компанија како Сетек, Нептун и слични, нека ми пиши порака, ви благодарам
Dali nekoj bara rabota, onaa za vo buticii, sho ste stava alarm samo na obleka? I sekako sreduvanje od garderober, dali e so skrateno rabotno vremee ako znae nekoj pozz
Ми треба предлог за роденден на мајка ми, што да и земам? @buba4e89 од каде порачуваш ти за мајка ти, имаше слики ставано?