Ја многу се извинувам што ве удавив со прашања за Синеплекс ама сакам за утре да го изненадам дечко ми со карти за кино хаха. Дали морам онлајн прво да резервирам карти или можам на лице место да го однесам таму и да ги купам картите? Колку порано треба да отидам за да земеме карти?
Вака, за да резервираш онлајн карта треба да имаш бонус картичка од синаплекс и профил на нивната трана (не сум сигурна дали без картичка можеш да направиш профил, провери, пробај). Откако ќе резервираш онлајн картите треба да ги подигнеш максимум половина час пред проекцијата. Доколку отидеш 15 мин пред проекција нема да ти важат и ако има карти ќе ти дадат други, не тоа што си резервирала. Можеш да купиш и карти на лице место, не е морално да имаш резервирано, јас многупати сум отишла така. Предноста на онлајн резервацијата е тоа што можеш да си одбереш седишта и ред, додека на каса они ти даваат рандом шо е слободно. Се надевам дека ти помогнав
Фала многу! Без резервација и купени таму карти има ли време колку пред тоа мора да отидам за да земам карти? 20-30 минути порано да сме таму пред да почне филмот?
Најискрено зависи кој ден. Во вторник знае да има мн гужва бидејќи картите се на попуст. Гледајте да сте 40-30 мин пред филмот таму, зошто не знаете на што ќе наидете
Во понеделник е работен ден така?? Мислам све нормално ќе биде отворено? Некој спомна не се работело демек нешо...
Дали некој знае зошто не работи мое осигурување страната? http://moeosiguruvanje.fzo.org.mk/ Оваа беше така? Не отвара само врти цело време...Или сменета е?
бидејќи е хакнат фондот за здравство веќе 10тина дена, не можат ни да препишуваат лекови, ни други услуги