Може да се стави во мирување па да се продолжи наредна година. А во врска со процедурите, најубаво прашај си на судентски прашања. Сигурно се уплаќа нешто, те ставаат во мирување, и после знам пак треба да уплатиш некоја сум за да имаш активен семестар.
Дали некој знае што се носи на подарок за мекици , кога ќе се роди бебе ? Не знам како се нарекува event-ов
Како се викаше една пордавница за дрангулии (интересни) која се наоѓа на плоштадот, после тренд кај Еуролинк осигурување мислам беше на таа уличка. Како на спратче му доаѓа, по скалички се качуваш...
Ја затворија таа, сега ја нема ако мислиш на Сева. Ако не, незнам. Има две со дрангулии на истот ред со Тренд се ама не се на скалички П.С сева е преместана кај мајка Тераза освен ако и таа не ја затвориле
Се носи само бонбони. Не знам што е со новава мода, носење облека за бебето и слично. Тоа или нешто повеќе се носи кога се оди на повојница.
Не знам баш дали ја погодив темата.... Ако може некоја феминка што студира на Медицински факултет да ми пише во лп. Фала однапред
Хелиумски балони има во продавница на третиот кат на ГТЦ, не знам како се вика.Има роденденски работи, покани, балони, свеќички, итн.Балоните ги прават брзо и за ниски цени (барем мене ми личеше евтино, очекував дека ќе бидат поскапи).Не знам да објаснам точно каде е, ама ако прашаш било кој во продавниците на третиот кат, ќе ти објаснат каде да отидеш. Мислам дека имаше уште една продавница во Беверли, и таму правеа убави хелиумски, ама не сум земала од таму, така да, не знам ни цена, ни време...
Исто имаш и кај Кинг бургер во Центар. Балон арт се вика. Јас земав за внуката, пет балони 550 денари ме коштаа. Имаш разни врсти и разни цени.
На повојница се носи само благо. Дали ке биде торта или боњбонера не е важно. Доколку ти се поблиски можеш и радосница да земеш.