Девојки дали знаете каде и дали можам да најдам како еластичен конец за накит? Вчера со ќерка ми земавме од Ваикики комплет ланче со нараквица на Дизни со бисерчиња, меѓутоа ланчето се скина, а не сакам на обичен конец да го нанижам. Каде да најдам баш таков еластичен, како што си и беше кога го купивме?
Tuka vo mojot grad nema takvi raboti vo Ofice plus. Ako idam za Sk a treba,ke proveram na bit pazar i ke ti zeam pa nataka ke se razbereme so i kako.
Ич да не барам во Офис значи. Можно е и јас деновиве натака да идам. Само што го купивме, толку и беше мерак, преубаво е со нејзината буква и ликовите на Дизни Фала ти премногу
https://www.artmie.mk/ погледни тука може има.. На пазар има се и свашта прашај по тезгите. Можеби кај шивачки исто да пршаш
Апартман во Скопје Карпош 3 измеѓу Сити или Базаро Да ми препорачате да нее мн скап бидејќи се работи за една ноќ од вечер до утре 12ч ...
Не секоја игра се паузира. Некои од овие игри треба да заврши „партијата“ за да се паузира или да заврши мечот па да се паузира.