Фала! Скроз да смирам анкс и до амбасада ќе јавам само не мислам дека Недела вечер е иделно време за то.
Девојки, итно ми е, а не сум во можност да проверам, не сум во Македонија ) Колку се движат цените за развивање слики? И дали секое фото студио сега развива слики од усб? Ваљда не се цените плафон качени
Sakam da prasam, vo sava penzisko imam sredstva od 13000 denari vo zadolzitelen penzkski font, dali mozam ovie sredstva da gi izvadam?
Кажете решение за рана од херпес ASAP. Ставав прво прополис кога ми искочи, и завчера со игла ги боцнав тие меурчињата и почна да ми тече крв и сега имам прелоша рана. Сува ми е многу. Ноќеска ставив тон крема, ама вака денски кога не сум дома не можам да се шетам со крема на устата. Не можам да се насмеам од што ми е суво. Ме боли премногу. Мислам ако се насмеам ќе почне да шишти крв
Треба да ја мрсиш раната. Кантарионово масло е најдобро, а доколку ти треба за надвор, вазелин ќе заврши работа. Во Веро Џамбо има едно студио, колку повеќе слики дадеш за развивање, толку поефтино. Гледав минатиот месец за над 200 слики беше 11 или 12 денари од слика, не се сеќавам моментално.
Кога член на задолжителниот пензиски фонд ќе стекне право на старосна пензија според Законот за пензиско и инвалидско осигурување, ќе се искористи целиот износ на акумулираните средства на неговата сметка, со право на личен избор на членот, за избор на следниве пензиски модалитети: а) програмирани повлекувања обезбедени од пензиското друштво; б) привремени програмирани повлекувања во комбинација со доживотен одложен ануитет; в) доживотен непосреден ануитет кој ќе се исплатува од друштвата за животно осигурување (исплатата на ануитетите ќе се применува откако ќе биде издадена првата дозвола за вршење на работа на осигурување во класата на ануитети и исплата на ануитети за корисници на пензија). Вака пишува мислам дека не се подигнува цела сума, туку ние што сме во втор столб ќе земаме пензија и од Пиом и од Пензиското друштво, а за од Пензиското друштво можеш да си одбереш опција дали месечно, дали квартално итн...
Знае ли некој како да најдам контакт на сервис BOSCH ? Сакам да купам еден додаток ама неможам никаде да најдам, а ми рекоа дека се наоѓа некаде кај олимписки базен.. Ако некој знае би била благодарна да ми даде контакт.
Ова беше одговор пред неколку мислења за клуч па еве и за твоето прашање ќе се најде Навистина не знам цена ама додека чекав за мене, дојде друг клиент и ги извади од телефон, дури мислам дека многу поевтино беше од овие цени што ги пишаа погоре ама навистина не можам да се сетам дека не ми требаше.
Некоја апликација (и на ИОС да ја има) ко планер? Има самиот Ајфон ама не ми чини и ме нервира. Си пишувам во тефтер планер ама некогаш ми треба и надвор коа сум да видам