Дали некој има нарачано онлајн од страната Sport Azzurro Струмица и дали сте задоволни? Нема никој коментари оставено
Зависи кој меил го користиш. Пребарај на google - how to create calendar invite заедно со името на меилот кој го користиш и ќе ти излезе чекор по чекор.
Можеш да видиш по маркетиве, а и таму каде што продаваат играчки, има цели сетови за правење алки и ланчиња. Па види ако ти одговара тој конец, а останатите може да ги искористите да направите други алки.
Не знаев каде да го поставам прашањево. При скенирање на сметки ако го надминам лимитот за ова тромесечие дали тие пари ќе ги префрлат за наредното? И дали можам сметки од последните денови на март да ги скениран пример на први април за да не ми пропаднат? Извинете ако прашањево е одговорено некогаш, прв пат почнав со скенирање
Нема да се префрли вишокот во наредното тромесечие. Сметките со датум од март, кога и да ги скенираш влегуваат во прво тромесечие (јануари-март).
За колку време се губи лошиот здив од лук? Се зезнав нешто настинав и вчера околу 17 ч. можда 6 чешниња лук изедов од паника да не ми се инфицира грлото Сеа не можам да искочам срам ми е.
џабе сеа што и да направам ќе мислам дека сум мирисал лошо а моментално нема никој близок до мене да ми каже
@Aнонимус_ Според Гугл, млеко, магдонос, цитрусни овошја и јаболков оцет може да го забрзаат неутрализирањето. Секако и течности за миење на устата, со што мора да се повеќе исчетка јазикот. Ако имаш закажан дејт, презакажи за утре, мислам не е страшно
Како да ги зачувам сите четови на вибер, друг мобилен ќе користам па коа ќе инсталирам вибер и се логирам да ми се појават сите четови како на стариот телефон.?? На backup ли треба, кај да стиснам шо како???